Mazoni presentarà una suite inèdita al Palau de la Música

En L'actuació de L'acte del Lliurament del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes

Mazoni actuarà en l’acte de lliurament del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que tindrà lloc el dimarts 17 de juny al Palau de la Música. Jaume Pla ha compost especialment una creació musical basada en textos de Mercè Rodoreda i Agustí Bartra
La creació que Mazoni estrenarà al Palau és una suite de cançons amb una estructura de diàleg. Dues veus ressegueixen, cronològicament, un periple de guerra, exili i tornada a casa. L’escriptor Miquel de Palol ha estat l’encarregat de fer la selecció de textos.
Mazoni interpretarà la nova creació acompanyat d’una formació poc habitual, amb Bikimel (veu i guitarra), Carles Pedragosa (piano, membre de Tarannà) i Davide Payser (violoncel).
Aquesta creació s’ha fet expressament per a l’acte de dimarts al Palau de la Música, per encàrrec d’Òmnium Cultural. És l’única peça inèdita que presenta Mazoni en aquest 2008 – després que l’any passat publiqués el disc “Si els dits fossin xilòfons”- i s’estrenarà en un marc mític com el Palau de la Música.
Mazoni és conegut per cançons com “No tinc temps”, “La granja de la Paula” o “Se’m moren les plantes”, que l’han catapultat a la categoria d’orfebre del pop. Gràcies al seu darrer disc ha viatjat a Amèrica per actuar als festivals Canadian Music Week i South By Southwest, i a casa nostra també ha participat al Primavera Sound, MMVV, Senglar Rock, popArb, Altaveu o BAM. Mazoni ha estat portada de les revistes Enderrock i Benzina i cançó de l’estiu d’iCatFM.