Més de 30 concerts i activitats en la tercera edició del Festivalot

El festival de música familiar tindrà lloc a diferents escenaris de Girona els dies 27 i 28 de maig

El Festival de Música en Família de Girona, Festivalot, convertirà la ciutat de Girona en la capital de les famílies els propers dies 27 i 28 de maig. El festival oferirà més de 30 activitats relacionades amb la música i pensades perquè tant petits com grans en puguin gaudir.
El Teatre Municipal i l’auditori de La Mercè es mantenen com a escenaris dels concerts de pagament i, juntament amb el Saló de Descans del Teatre Municipal, acolliran els concerts d’Els Amics de les Arts –impulsors del projecte-, Dàmaris Gelabert, Gossos, HITS, Mainasons, Beth i el Quartet Mèlt. L’escenari gratuït principal estarà emplaçat a la plaça del Pallol i comptarà amb una quinzena de concerts entre les quals hi haurà El Pot Petit, Animal o Heavy per Xics. Al punt de trobada de la Rambla hi haurà de nou l’escenari dedicat a les escoles de música. El cinema Truffaut, que oferirà diferents activitats i projeccions de curts d’animació gratuïtes el diumenge 28 de maig, s’incorpora a la programació d’aquest any.
El festival repetirà l’acció de cada any d’editar un CD solidari amb un recull de cançons dels artistes programats. Tots els beneficis recollits es destinaran a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalanya – Casa dels Xuklis.
El Festivalot va néixer a Girona  el 2015 amb l’objectiu de ser un festival de referència per a petits i grans. Diferents empreses, entitats i equipaments de Girona col·laboren amb el festival per tal de complementar el programa amb avantatges i serveis que tenen l’objectiu de millorar l’estada de les famílies, com ara zones de jocs o activitats paral·leles, amb visites guiades i portes obertes.
Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través del web www.festivalot.cat