Més D’onze mil persones han visitat el Poble Espanyol durant el TOT Festival, festival de Titelles i de Teatre D’Objectes de Barcelona

Del 16 al 25 de març, vint-i-dues propostes han amenitzat la tercera edició de la mostra

La tercera edició del TOT Festival, festival de Titelles i de Teatre D’Objectes de Barcelona ha superat els seus nivells D’assistència respecte el 2011 amb més de 11.500 persones durant els dos caps de setmana de  programació. ?S?ha augmentat el nivell D’assistència al festival en un 47 % amb un total D’11.308 espectadors. Destacar L’èxit dels espectacles internacionals, Monstres que ha estat una producció del Poble Espanyol, i de La Marieta? afirma Jorge Bernárdez, director del Poble Espanyol. L’ambiciós cartell que ha plantejat el TOT Festival 2012, que va tancar les seves portes el passat diumenge 25 de març, contemplava 22 propostes provinents de Polònia, Itàlia, EUA, Escòcia, Catalunya i diverses comunitats autònomes de L’estat, i el públic també ha pogut gaudir D’espectacles al carrer, projecció de curts D’animació, sessions DJ de nit, tallers, debats i funcions per escoles. 
11.308 persones de públic (5.140 del 16 al 18 de març i 6.168 del 19 al 25), davant de 211 professionals, han gaudit D’alguna de les propostes tan per a públic adult com familiar, les quals que prioritzen el llenguatge escènic innovador, no exclusivament textual, i L’ús dels recursos físics, objectes i titelles en la seva representació. ?Ens estem consolidant com un festival de referència: gran participació dels professionals del sector, concurrència dels ?who is who? durant la presentació de Titeresante, revista digital del sector liderada per Toni Rumbau, Maryse Badiou i Cesc Martínez, o la designació de Joan Baixas per part de la Unima (Organització no governamental pel desenvolupament de L’art del titella) per redactar el manifest del dia internacional del titella? remarca Bernárdez.
El festival, aquesta edició 2012, ha superat les expectatives plantejades inicialment per la direcció liderada pel propi Bernárdez i Jacques Turdeau, que a participat en la programació artística. I ha augmentat amb escreix el nombre de visitants del Poble Espanyol durant la celebració del TOT Festival amb una diferencia de 7978 persones respecte el 2011, amb un clau augment en la venta D’entrades en els espectacles programats enguany en sala.