Més de 250 representants d'empreses i institucions a la celebració dels 25 anys de SistemesCAT

L'empresa, pionera en solucions informàtiques, celebra el quart de segle envoltada de clients i col·laboradors

SistemesCAT va celebrar els 25 anys de la seva creació amb un acte commemoratiu a l’hotel AC Palau de Bellavista**** acompanyada d’una nombrosa representació d’empreses i institucions gironines, amb més de 250 assistents. 

La celebració va arrencar amb un cocktail de benvinguda i la projecció d’un vídeo presentant la nova marca i l’eslògan «Compromís per sistema».

Xavier Graset, periodista que va conduir l’acte, i flamant premi nacional de comunicació 2015, va estar l’encarregat de moderar una taula rodona amb diferents responsables tecnològics, clients i col·laboradors de SistemesCAT.

El debat va comptar amb Dídac Lee, Conseller Delegat d’INSPIRIT i Director de noves tecnologies del FC Barcelona, que va intervenir mitjançant vídeoprojecció; Guillem Alsina Membre de la Junta Directiva de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) i President del Capítol Català de l’Associació de Tècnics d’Informàtica ATI; Josep M. Solé, CEO de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines, president de l’associació ENCAIX i regidor de l’Ajuntament de Platja d’Aro; Dídac López, director d’Informàtica de la UdG i president d’ATI l’Associació de Tècnics en Informàtica; Xavier Salvi, CEO d’AgroSALVI, SL. i enginyer assessor GIP; i Xavier Jané, executive Coach a ESADE i EADA. 

Posteriorment Carme Sala i Joan Frigola responsables de SistemesCAT van repassar la trajectòria de l’empresa i van fer un breu parlament agraïnt l’assistència als convidats. La festa es va cloure amb unes paraules de Marta Madrenas, segona tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Girona i regidora d’Empresa i Ocupació, i el posterior sopar-còctel i la bufada d’espelmes del pastís d’aniversari.

SistemesCAT
SistemesCAT va néixer l’any 1989, i es va fundar com una societat dedicada als sistemes de disseny assistit per ordinador (CAD). Poc després ja va ampliar els seus serveis a diferents solucions informàtiques per a empreses i institucions, aconseguint el contracte pel centre de processament de dades més gran de la província, el de la UdG.

L’equip humà ha permès a SistemesCAT seguir una evolució en els darrers anys cap a un model d’empresa altament tecnificada, sense perdre cap dels valors inicials. SistemesCAT ha sabut adaptar-se a les necessitats del mercat, oferint noves línies de negoci com els projectes d’infraestructures TIC, les solucions en microinformàtica i eines de disseny, el manteniment integral, les solucions al núvol i els serveis d’alt coneixement.