Més de 350 inscrits a la 1a Trobada Alumni UdG – 12a Fira TreballemGI

La fira, organitzada per la Cambra de Comerç i la Universitat de Girona per primer cop, ha comptat amb la participació de 59 empreses i 4 institucions

Redacció.- Més de 350 inscrits i 63 empreses i institucions han participat  a la Fira d’ocupació 1a Trobada Alumni UdG – 12a Fira TreballemGI que s’ha celebrat durant aquest dijous. Aquesta fira és una col·laboració inèdita entre la Cambra de Comerç de Girona i la Universitat de Girona per connectar alumni (exalumnes de la universitat gironina) i les empreses del territori. Una col·laboració que ha estat tot un èxit, amb més de 245 ofertes de feina i més de 180 entrevistes entre els candidats i les empreses.

La Trobada Alumni UdG- Fira TreballemGi ha tingut un format híbrid. Per una banda, una fira virtual en què les empreses han pogut penjar les seves ofertes mentre que les persones en recerca de feina han pogut consultar i presentar-se a les ofertes de feina. Per altra banda, la jornada ha tingut una vessant presencial celebrada a l’Aula Magna Modest Prats UdG. Aquest espai que s’ha convertit en un punt de trobada entre el món empresarial de les comarques gironines i món acadèmic de la UdG amb el talent procedent d’aquesta universitat. A més, també s’hi ha realitzat una taula rodona amb Històries inspiradores d’Alumni UdG i empresàries gironines sobre el valor de les soft Skills en l’èxit professional. A l’espai de networking entre els alumni de la UdG en recerca de feina i els representants de les empreses assistents a la fira els participants han estat convidats a un refrigeri servit per El Ginjoler.

A la fira s’hi han pogut trobar oportunitats laborals per a tota mena de perfils. Des del camp de l’administració i la gestió, l’enginyeria, el comerç, l’educació, la indústria, el turisme i l’hostaleria, la sanitat o el transport. Les ofertes també incloïen diferents graus de formació i experiència.

Una fira consolidada

La Fira d’ocupació TreballemGI Trobada Alumni UdG venia precedida per l’àmplia experiència de la Cambra de Comerç de Girona en la celebració de fires d’ocupació que ha arribat ja a la dotzena edició. Aquesta és la primera col·laboració entre la Cambra de Comerç de Girona i la UdG per establir punts de trobada entre el talent i les empreses gironines que vol establir les bases per una continuïtat en actuacions d’aquest tipus.

TreballemGI Trobada Alumni UdG està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i la Universitat de Girona amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Consell Social de la Universitat de Girona i està finançada pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil i les Cambres de Comerç.