Reunió El Temps de les Arts 2021

Més de 500 projectes inscrits als Premis El Temps de les Arts 2021

Sh'an presentat 39 d’arquitectura; 66 de patrimoni; 182 d’arts visuals, 114 d’arts escèniques; 56 de música clàssica, i 75 de música popular

Redacció.- Els Premis El Temps de les Arts es dirigeixen a persones, projectes i iniciatives, tant públiques com privades, del nostre territori, relacionades amb les arts visuals contemporànies en totes les seves disciplines i facetes. Entre els mesos de setembre i desembre del 2020 s’han recollit propostes i candidatures d’artistes, comissaris, associacions, fundacions, entitats i institucions públiques que poguessin optar als premis.

La convocatòria ha estat un gran èxit, ja que ha reunit més de 500 projectes provinents de tots els territoris de parla catalana: 39 d’arquitectura; 66 de patrimoni; 182 d’arts visuals, 114 d’arts escèniques; 56 de música clàssica, i 75 de música popular.  Tots ells opten a un guardó molt especial dissenyat i conceptualitzat per l’artista i poeta Perejaume, i a una dotació econòmica de 3.000 euros. Així mateix s’atorgaran dos accèssits per a cada modalitat.

L’acte de lliurament dels Premis El Temps de les Arts , dirigit pel director de cinema i guionista Lluís Danés, tindrà lloc el diumenge 20 de juny. Es tracta d’una entrega excepcional marcada per les necessitats d’adaptar-se a la COVID-19, però també per l’ambició d’arribar a tots els punts del territori.