Més de 600 nens i nenes construiran un museu ideal al MNAC

L'art i l'arquitectura protagonitzen de la quarta edició del festival Construint a la sala

Aquest diumenge se celebra a la sala oOval del MNAC la quarta edició del festival-taller D’arquitectura Construint a la sala, una activitat gratuïta per a nens i nenes D’entre 7 i 12 anys, organitzada conjuntament pel MNAC i L’Associació Construint a la Sala.  El tema de L’edició D’enguany és la relació entre L’art i L’arquitectura.

Més de 200 arquitectes, dissenyadors i educadors col·laboren de forma voluntària en aquesta festa de L’arquitectura, i ajudaran als nens i nenes a construir maquetes de la sala D’un museu. Els participants treballaran amb reproduccions D’una selecció de 12 obres, pintures i escultures, de les col·leccions del MNAC.

Els  més de 600 nens i nenes inscrits participaran en una activitat que té un doble caràcter lúdic i pedagògic, i que pretén donar-los eines per a comportar-se com a futurs usuaris responsables del seu entorn arquitectònic.

El diumenge 21 de novembre, les famílies que acompanyin els nens podran visitar L’exposició Joies D’artista. Del modernisme a L’avantguarda amb un 30% de descompte sobre el preu D’entrada.

Etiquetes:
, ,