Més de 70 empreses a la fira TreballemGi d’ocupació juvenil

Una xifra que suposa el record de totes les edicions de la convocatòria

Redacció.- El proper 4 de maig se celebrarà la 7a edició de la Fira d’Ocupació Juvenil TreballemGi. Durant tot el dia, els joves inscrits, -a l’anterior edició hi van participar prop de 600 joves-,  podran conèixer les empreses participants, així com apuntar-se a les ofertes de feina i fer entrevistes laborals.

També durant tot el dia les empreses participants podran accedir als currículums dels aspirants a les ofertes, a les sessions informatives sobre els ajuts a la contractació del PICE (Programa Integral de Qualificació i Treball) i del SOC. Durant aquest anys d’execució del programa PICE d’ocupació juvenil per part de la Cambra de Comerç de Girona, uns 5.360 joves han participat als seus tallers i formacions.

Pel que fa a les ofertes laborals, els joves podran trobar-hi nombroses ofertes de treball corresponents als perfils laborals que es publiquen.

A la darrera edició, també en format virtual degut a les restriccions Covid, hi van participar 558 inscrits i hi van haver 287 ofertes de feina que van oferir 53 empreses participants.

 

Tallers

A més d’adreçar-se directament a les empreses, els joves podran participar en tallers de preparació d’entrevistes laborals, de preparació de currículums i de continguts digitals, entre d’altres.

 Comunicació i emoció per superar una entrevista de treball

Per Fran Rojas – Educador Social

 • Comunicació formal
 • Gestió emocional d’una entrevista
 • Llenguatge verbal i no verbal
 • Aptituds i actituds decisives

 

Com fer del teu hobby la teva professió

Per la FoodLovers – Creadora de contingut digital

 • Experiència personal d’èxit
 • Animar als joves emprenedors
 • Suport als creadors de contingut digital

 

Crea l’Storytelling perfecte per a l’entrevista de feina

Per Soraya Martínez – Psicòloga i orientadora laboral

 1. Claus de l’Storytellling
 2. L’Storytelling a la recerca de feina
 3. Passes per crear un storytelling
 4. Creació d’un banc propi d’històries d’alt impacte

 

Punts clau per a crear la teva marca personal

Per Elisabeth Abadal – Orientadora professional UdG

 1. Que és el Personal Branding?
 2. La importància d’establir la teva pròpia marca
 3. Com crear o potenciar la teva marca personal
 4. Com diferenciar-te de la resta

 

Treu el màxim rendiment del Linkedin

Per Núria Sanllehí Puig – Orientadora professional UdG

 1. Objectius i finalitat del Linkedin
 2. Edició del teu perfil professional
 3. Consells per a trobar feina

 

Ajuts a la contractació de 4.950 €

A la Fira també s’hi explicaran quins són els ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En cas que durant la fira es lligui un contracte de sis mesos a jornada completa, l’empresa es podrà beneficiar d’un ajut de 4.950 euros.

Els joves poden consultar les ofertes laborals, les empreses participants i el programa d’activitats a la web www.treballemgi.cat, on també podran inscriure’s com a participants a la Fira o aspirants a alguna de les ofertes.

 

Anteriors edicions

Cal recordar que les edicions anteriors es van poder celebrar en format presencial, l’any 2018 a Girona, a Blanes, Figueres i l’any 2019 a Girona. En aquestes edicions presencials es va comptar amb més de 2.428 assistents, 184 empreses amb 498 ofertes. I a les dos edicions anteriors, 2020 i 2021, en format virtual van tenir més de 126.000 visites, 89 empreses amb 462 ofertes i 2.797 entrevistes de feina.

La Fira està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona en el marc del Programa PICE, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Girona i del Servei d’Ocupació de Catalunya, i està finançada pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil i les Cambres de Comerç.