Més expositors i un augment de la presència internacional en la segona edició de Girocàmping

Girocamping, la Fira del sector del Càmping i Parcs de Vacances única en les seves característiques a l’Estat espanyol,incrementa en la seva segona edició un 26% el nombre d’expositors, amb 140 participants. La presència internacional té cada vegada més pes. Aquest any hi participaran quinze empreses franceses, mentre que l’any passat n’hi havia tres, i també hi ha una representació molt important d’Holanda amb la participació a les jornades del director de la secció de càmpings de l’Automòbil Club holandès ANWB.
Girocamping, que es podrà visitar del 6 al 9 de març al Palau de Fires de Girona, s’ha consolidat com a referent del sector del càmping i dels parcs de vacances del sud d’Europa. La fira està organitza per l’Associació de Càmpings de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme. Els visitants de la Fira podran tenir informació d’uns 340 càmpings que hi estaran directament representats o per mitjà de les diferents associacions autonòmiques de l’Estat espanyol.
Al llarg dels quatre dies els visitants del Girocamping trobaran un gran nombre d’activitats en les que destaca unes jornades tècniques per a professionals (els dos primers dies), la celebració de la Junta de la Federació Catalana de Càmpings i de la Federació Espanyola d’empresaris del Càmping i un sopar de gala.  Per aconseguir que el visitant pugui viure l’experiència d’una estada en un càmping s’han organitzat, entre altres activitats, desfilades de mascotes de càmpings, inflables, circuits de ponis, una gimcana familiar aprofitant la commemoració de l’any mundial de la família, i hi haurà una pista de voleiplatja.
També es podran veure les últimes novetats i tendències del sector. Les empreses que hi exposen presentaran els nous models de bulagows, mobilhomes i autocaravanes. Destaca la participació d’una empresa de Girona i una altra de Lleida que porten cases de fusta de disseny amb un nivell de confort magnífic.
Girocamping és l’única fira amb el format de càmpings, caravanes, autocaravanes i bungalous. La primera edició va reunir 111 expositors i va ser visitada per unes 15.000 persones. La fira ocuparà 6.500 metres quadrats d’exposició dins el recinte firal i 5.500 metres quadrats més a l’exterior.