Micro Arts Terrassa avança el Festival TNT 2015

Durant una nit Terrassa es converteix en un aparador de micropeces escèniques, treballs en procés i el resultat del taller La Creació Microbiòtica

El proper dissabte 28 de març arriba MART II, la segona edició del Micro Arts Terrassa. El projecte, impulsat pel CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, pretén incentivar la creativitat i la creació escènica local. 
Per fer-ho, aquest any MART II presentarà diverses peces curtes, d’entre 10 i 15 minuts, de treballs en procès de creació i els resultats del taller que durant la setmana abans imparteix a Terrassa el creador David Espinosa.  

Entre les micropeces que es veuran el proper dia 28 de març n’hi ha dues que són un avançament del que es podrà veure al  Festival TNT 2015 i que són coproducció del Festival. Així, el públic de MART II veurà una mostra dels treballs en procés de Susurrando a los caballos de la companyia Los Moñekos, formada per Sarah Anglada, Miquel Fiol i Mauro Paganini, i de El otro, de Romain Chat i Quim Vilagran. 

A més, també es podrà veure el work in progress de l’espectacle Pell a pell de la terrassenca Sandra Ballbé i les petites càpsules de teatre d’objectes creades pels participants del taller La Creació Microbiòtica

En definitiva, un tastet de diverses formes de creació escènica de petit format que es podran gaudir en una sola nit a Terrassa.