Mig miler de propostes musicals inscrites per participar a la pròxima Fira de Música al carrer de Vila-seca

La dotzena edició de la mostra escalfa motors

El divendres 17 de desembre va finalitzar el període D’inscripcions per a grups a la 12a Fira de Música al Carrer de Vila-seca. Aquest any, la FiM tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig de 2011. Finalment s’han presentat 520 propostes de tots els estils musicals i de procedències diverses, principalment provinents dels Països catalans). Podeu veure el llistat de grups aquí.

Durant el període D’inscripció a la 12a FiM, del 18 D’octubre al 17 de desembre de 2010, s’han inscrit 520 propostes musicals. S?ha incrementat el nombre D’inscripcions com ha estat passant en els darrers anys fet que demostra la consolidació de la FiM com a esdeveniment professional important en la qual els grups confien i aposten.

Com cada any, la Fira, manté la voluntat D’atraure, com ho ha fet en les darreres edicions, els més importants programadors del territori. D’aquesta manera s’assegura la contractació efectiva en D’altres festivals, un dels principals atractius per als grups, que veuen en Vila-seca una bona opció per promocionar-se.

A més, la plataforma virtual de la FiM continuarà fent difusió i promoció de les iniciatives pròpies i dels artistes durant tot L’any. La seva vocació és la D’esdevenir una eina efectiva i interessant pels professionals del sector (músics, programadors i premsa especialitzada).

Ara només cal esperar el resultat de la selecció de grups!


Imatge corresponent al cartell de l’any passat

Etiquetes: