"Miracolo d'Amore" a càrrec de dues de les millors veus de l'actualitat

La soprano Raquel Andueza i el contratenor Xavier Sabata oferiran un recital d'àries i duets de les òperes de Francesco Cavalli

Avui, dimecres 29 d’abril a les 21h, l’Auditori de Girona tindrà un dels millors moments de la seva primavera musical amb el concert de dues de les millors veus de l’Estat: la soprano navarresa Raquel Andueza i el contratenor Xavier Sabata, que l’any passat va oferir un recital memorable dins el festival Nits de Clàssica.

Durant aquests darrers dies, els cantants han estat a Girona enregistrant el concert que oferiran avui, música del seicento italià tenint com a protagonista Francesco Cavalli. El concert, sota el títol Miracolo d’Amore, es composa d’àries i duets d’òpera que tenen com a fil conductor una història d’amor.

Els cantants estaran acompanyats de la Galania, una formació amb criteris historicistes que compta amb la col·laboració de grans músics, tant nacionals com internacionals, especialitzats en el barroc dels segles XVII i XVIII.

Amb una tècnica excepcional i una veu càlida i plena de matisos expressius, el contratenor català Xavier Sabata ha protagonitzat en els últims anys una brillant trajectòria que el situa com un dels cantants de més projecció del país. Raquel Andueza actua com a solista en els principals festivals i auditoris de tot el món i el 2012 debutà al Carnegie Hall de Nova York i als Proms londinencs