La Mirona arranca nova temporada aquest divendres amb “The Other Side – A Pink Floyd Experience”

Segueix apostant per una programació eclèctica i continua a la recerca de nou públic per eixamplar la seva base social

Redacció.- El primer concert de la nova temporada serà aquest divendres i anirà a càrrec de The Other Side “A Pink Floyd Live Experience”, un nou espectacle que ens transportarà a l’univers floydià amb una posada en escena acurada i autèntica.
Els festivals tindran un protagonisme important. A l’octubre La Mirona serà la seu del primer Oktober Fest Oi! amb grups com The Adicts, Decibelios, Dr, Ring Ding, The Rumjacks i Juantxo Skalari. També hem de celebrar el retorn de Trombone Shorty després del seu pas pel Black Music Festival 2012 i Oumou Sangaré, la veu femenina més commovedora de la música africana actual, tots dos concerts de Temporada Alta, el primer en coproducció. El Girona Jazz Festival programarà Patáx en septet i el cicle Curtcircuit, impulsat per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya, els joves Smoking Souls i Campikipugui.
Dins els primers grups confirmats per aquest trimestre també trobarem espai pel rap amb Sacrificio y Pasta; els concert tributs de Derivas (Héroes del Silencio) i Brothers in Band Tribute (Dire Straits); el rock de sempre amb Insconscientes; grups locals amb un ampli recorregut com Olvido i Tosca Brava i d’altres més novells de la mà del concurs Intro (Roko Banana, Agnès & The Pèpits, Person Person i Liar Desire).
Aquest curs també es posarà en marxa el nou projecte Xics’N’Roll, impulsat per les Cases de la Música, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.  Natxo Tarrés & The Wireless ens aproparan a Bob Marley i Smoking Stones a Rolling Stones en aquest primer trimestre.
Una altra de les novetats seran les sessions Free Dance, tots els diumenge a la tarda, pensada per un públic major de 30 anys amb tots els èxits de la música disco i rock’n’roll dels anys 80, 90 fins a l’actualitat.