La Mirona presenta la nova temporada

La sala acollirà grups com Toots and The Maytals, Toundra, Banda Bassotti, Carlos Sadness i serà escenari també del nou projecte d’Adrià Puntí

Redacció.-La Mirona donarà el tret de sortida a la temporada de música en viu el divendres 14 de setembre amb The Bond Scott Band, banda tribut a AC/DC, i Bigblack Rhino, amb el seu recent estrenat àlbum Thoughts under the skin.
Aquest setembre Adrià Puntí presentarà el seu darrer treball Enriu-te’n fins que el cor et digui prou en un esdeveniment doble. El divendres 28 al Teatre de Salt explicarà el procés creatiu del nou àlbum i l’endemà en concert a La Mirona.
A partir d’avui s’inicia també l’intent d’assolir el record Guinness d’hores tocant la bateria per part de David Ferrer, que actualment és de 133 hores. Aquest repte demana l’alliberament dels presos polítics catalans.
Rebrem la visita de bandes llegendàries de l’ska i el reggae com Toots and The Maytals i The Skatalites en el 5è aniversari de l’Alternativa amb Drop Collective, Dr. Ring Ding, Les 100 Grammes de Tètes, The Penguins.
Sopa de Cabra actuarà dins La Nit dels Sopa (Temporada Alta) celebrant els 30 anys de la primera maqueta.
Aquesta tardor també se celebrarà el concert número 1.500 de la sala. Serà el darrer concert de Rosendo a les comarques gironines. En els primers grups confirmats per la nova temporada trobem grups emergents del punk català com Panellet; bandes tribut a Muse i Coldplay i Sangtraït (Noctämbuls); grups metal com Worth, format íntegrament per dones, Shouting Last i Hopgun; els mallorquins Anegats i Suasi i els Electrodomèstics; el grup de rock instrumental Toundra.
Els històrics Banda Bassotti i grups com Tremenda Jauria, La Banda de l’Agonia, Nil Moliner, Ezetaerre, Blas Cantó, Rapsusklei, Carlos Sadness, La Desbandada, Distrito Rojo, Germà Negre, Orquestra Maribel, Ebri Knight, Huntza i els ja clàssics Orquestra Di-Versiones i el grup estrella pels més menuts Pot Petit completen un primer avanç de programació variat i per a tots els públics.
Aquest curs també continuarà el projecte es posarà en marxa el nou projecte Xics’N’Roll, impulsat per les Cases de la Música, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.