Mondo Sonora presenta el seu primer podcast

Afronta un nou repte i es reinventa a través dels formats més innovadors

Poc després de celebrar el 25è aniversari i mantenint el seu esperit de publicació musical independent intacte, Mondo Sonoro llança el seu primer podcast amb el títol: “Valents. Diari d’un tancament”. La publicació fa el salt i aposta aquesta tipologia en auge basada en fragments d’àudio que actualment suposen la innovació cultural més significativa i emocionant del nou segle.
Valents. Diari d’un Tancament” és el primer podcast desenvolupat per Mondo Sonoro, en el qual professionals del sector cultural, músics, escriptors, actrius i altres celebritats comptaran com estan vivint aquests dies de confinament, compartint les seves experiències en aquesta nova i insòlita situació. A més, cada convidat presentarà també les cançons que els acompanyen en el seu dia a dia, la quals formaran part d’una playlist.
El podcast constarà de quatre episodis de vint minuts de durada aproximadament i es podrà escoltar en les principals plataformes com Spotify, Apple Podcast, Ivoox, Google Podcast, etc. Tots els àudios, inclosa la locució, han estat gravats mitjançant notes de veu de mòbil i enviats per WhatsApp.
El podcast també donarà l’oportunitat als seguidors de Mondo Sonoro de participar aportant així, la seva visió de la situació inèdita actual, enviant els seus comentaris, vivències i experiències a través de les xarxes socials.
Mondo Sonoro és el mitjà de música independent de referència a Espanya –amb una bona xarxa de seguidors a Mèxic, els Estats Units, l’Argentina, Xile i Colòmbia–, consolidat com una de les principals i més actives plataformes de llançament per a la gran majoria d’artistes emergents estatals, així com d’un dels punts de connexió imprescindibles entre lectors, artistes, promotors, festivals, discogràfiques, marques, etcètera.