Monòlegs i humor al SAT!

El reconegut monologuista Joan Domínguez i L'estrena del nou espectacle de Reugenio configuren el cicle L'hora del Monòleg

Durant 4 setmanes el SAT! Teatre de Barcelona s’omplirà de nits D’humor de la mà de dos humoristes del planter de Saben aquel que ddiu… Producciones. D’una banda, del 8 al 27 de març, arriba al teatre un dels més respectats monologuistes a nivell estatal, Joan Domínguez i el seu espectacle irònic, agut i sarcàstic ?Una miiiiierda?.

De L’altra, durant 2 setmanes més (de L’1 al 10 D’abril) torna Reugenio a L’escenari on va començar tot, on va iniciar el seu particular revival del mític humorista, torna al SAT! Teatre de Barcelona per estrenar un nou espectacle a partir de més acudits i altres que mai va arribar a explicar. Reugenio comptarà, a més, amb Edu Mutante com a artista convidat.


“Una miiiiierda”, de Joan Domínguez

Joan Domínguez, showman, humorista, còmic i actor televisiu (El Club de la Comedia, Los serrano, El internado, Hospital Central), és un dels més respectats monologuistes a nivell estatal. Amb aquest espectacle s’avança a les crítiques i presenta Una miiiiierda, una aposta del SAT! per L’actor-còmic que explica un seguit imparable D’anècdotes i històries per morir de riure, en un ambient de ?vermut entre amics’, pròxim i imprevisible.

Estrena del nou espectacle de Reugenio, “Hablamos”

Després de 2 anys a escena i de L’èxit obtingut a tot el país amb Con todos mis respetos torna Reugenio amb una nova proposta que vol tenir present, ara més que mai, el gran mestre de L’acudit. Perquè a Hablamos Reugenio tornarà a posar en escena més clàssics D’Eugenio i, a més, nous acudits que mai va poder arribar a explicar.


El Saben aquel que diu… Producciones i el SAT! Teatre de Barcelona

El cicle L’Hora del Monòleg és una iniciativa del teatre amb la productora de Gerard Jofra, fill D’Eugenio, per oferir, ara amb més motius que mai, nits D’humor i de somriures per a passar-ho bé i oblidar els maldecaps i preocupacions. Sessions fresques plenes D’una comicitat simple, directa i ràpida que no pretén fer cap reflexió més profunda que la de la sàtira o la ironia del doble significat o del joc de paraules.