Montse Maestre guanya el VII Premi Helena Jubany

El premi l'ha guanyat amb l'obra 'Tot plegat no és el que sembla'

Montse Maestre ha guanyat el VII Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats amb Tot plegat no és el que sembla, una narració a dues veus que ens conta una història d’intriga en què els fets es van accelerant a mesura que ens acostem a un final totalment inesperat.

L’acte de lliurament del VII Premi Helena Jubany, convocat per l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente es va celebrar dimarts, dia 2 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes de la Biblioteca Antoni Comas de Mataró.

Montse Maestre ha donat molta importància al premi perquè, a part del valor literari, té una història al darrere amb la qual se sent molt identificada: l’Helena era una dona jove, apassionada per la literatura, i escrivia històries que transmeten valors. Després de dir que “Mai hi haurà pau en el silenci”, l’autora premiada ha volgut donar suport a la lluita de la família i els amics de l’Helena. 

És previst que l’obra Tot plegat no és el que sembla sigui distribuïda gratuïtament en forma de llibret amb el diari ARA, coconvocant del premi, el divendres dia 19 de desembre. Això serà possible gràcies a un projecte de micromecenatge a través de Verkami, que ha fet possible que 181 persones hi donessin suport.