Montserrat Carulla publica una segona part de les seves memòries on hi bolca les emocions del passat i hi projecta la força del futur

Després del llibre "El record és un pont al passat" (2013), arriba Bon cop de falç

Sense embuts i amb els records ben vius. Unes memòries que perfilen la història d’un país i que, des de l’experiència, ens parlen d’un futur engrescador. La dura realitat de la postguerra i els primers passos al món de l’espectacle. Sentiment, passió i orgull nacional. Si us ha emocionat damunt l’escenari i en pantalla, les seves memòries també us commouran.

Les escoles de monges i els crostons de pa de la postguerra; la bufandeta de pell i la paperina de les galetes; els records de Sant Feliu i de Molins de Rei i els primers papers a Madrid; les amenaces, la censura i la prohibició del règim; els plors de la mare i l’empresonament del pare… Petites imatges, espurnes i flamarades d’emoció, que perfilen, amb el pas dels anys, els orígens d’un sentiment i la consciència de pertinença a una comunitat amenaçada, amb llengua i tradicions pròpies, i unes pulsions artístiques impossibles de deturar, en uns anys obscurs, en els quals una dona catalana amb vocació independent i creativa havia de demostrar molt coratge per tirar endavant.

El llibre arriba a les llibreries el dilluns 2 de novembre