Mr. T-Bone torna a Barcelona acompanyat per The Gramophone Allstars

El cantant i trombonista presenta el seu darrer disc

Mr. T-Bone, un dels grans referents de L’escena jamaicana a Europa, arriba a Barcelona per presentar el seu flamant disc ?Mr. T-Bone & Friends ? Instrumental sessions vol.1 ?. Es tracta D’una gira on el cantant i trombonista italià canvia de banda a cada ciutat, en una aposta per treballar amb les principals formacions de L’escena a escala continental. La banda escollida per la cita barcelonina és The Gramophone Allstars.

El concert de Mr. T-Bone a Barcelona tindrà lloc el 23 de febrer al Marula Cafè. The Gramophone Allstars obriran la nit amb el seu propi repertori, basat en el disc ?Simbiosi?, i tot seguit exerciran de backing band del mestre italià. Es tracta D’una ocasió excepcional per aquesta formació barcelonina que beu tant de les aromes jamaicanes com de les atmosferes jazzístiques.

Mr. T-Bone és un dels personatges més influents i prolífics sorgits en L’escena jamaicana europea. La seva llarga trajectòria com a cantant i trombonista L’ha portat a actuar arreu del món, amb gires per tota Europa, EUA, Canadà i Japó i en tots els grans festivals del gènere. Compta amb sis discos publicats sota el seu nom propi i presenta un currículum de col·laboracions que impressiona: Derrick Morgan, Mikey Dread, New York Ska-Jazz Ensemble, The Slackers, Tokyo Ska Paradise Orchestra, The Toasters, Dr.Ring Ding, Casino Royale, Africa Unite…

Aquesta gira serveix per presentar el seu darrer disc, ?Mr. T-Bone & Friends – Instrumental Sessions Vol.1?, publicat recentment sota el prestigiós segell Jump Up Records, de Chicago. En L’àlbum hi participen diverses bandes i músics amb què Mr. T-Bone s’ha anat relacionant al llarg dels anys. Per tal de mantenir L’esperit del disc, en aquesta gira canvia de banda constantment, fent-se acompanyar pels principals grups de L’escena europea.

Etiquetes:
, ,