Mrs. Brownie arriba al Maldà per explicar-nos la seva història

L'actriu i cantant Laura Guiteras dóna vida al personatge de la cantant

Redacció.- Mrs. Brownie ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entranyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs.Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.
A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat, Mrs.Brownie mirarà amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.
L’actriu i cantant Laura Guiteras dóna vida al personatge de la cantant Mrs. Brownie durant les diferents etapes de la seva trajectòria acompanyada del pianista i actor Abel Boquera amb un repertori creat exclusivament per aquest muntatge i que beu del swing, el jazz, el blues, el soul i el rhythm & blues. Homenatge a les grans dives de la música negra com Marlena Shaw, Nina Simone, Etta James i Billie Holyday.
Una idea original de Laura Guiteras, coneguda pel seu pas per El cor de la ciutat i cantant als grupsTaima Tesao i Cargolé, que ha sumat esforços amb la companyia Teatre Nu, amb 16 anys de trajectòria professional produint espectacles que combinen el treball actoral amb el llenguatge propi del teatre visual i de titelles. L’espectacle, estrenat al 2015, ha tingut projecció internacional fent funcions a Alemanya, Portugal i Andorra.
Un espectacle divertit, senzill i tendre, on el llenguatge teatral, la manipulació d’objectes i la cançó es combinen a través dels tres personatges protagonistes: Mrs Brownie (un titella de mida humana), una infermera (Laura Contreras) i un vell pianista (Abel Boquera).