Muchachito estrena el seu nou tema 'Mi Estrella' a la seva pàgina web i comença gira amb "Sus Compadres y la Pandilla Voladora"

És el tema original creat per a la pel·lícula "La Estrella"

Muchachito estrena a través de la seva pàgina web “Mi estrella” cançó original creada per a la pel·lícula “La Estrella”. Un film que narra una història costumista i que està rodada en la seva Santa Coloma natal.
Dirigida per Alberto Aranda i protagonitzada per Ingrid Rubio, Marc Clotet, Carmen Machi i Fele Martínez, s’estrenarà als cinemes el proper 24 de Maig.
La cançó “Mi Estrella” es va gravar a “La Cueva” i hi participen “El Ratón” a la guitarra, l’antic “Delinqüente” de Jérez amb seu cajón i els jaleos de Manelico Cabello de Santa Coloma.
Durant aquest 2013 Muchachito continuarà recorrent escenaris de mig món sota el nom de Muchachito & Sus Compadres, formació en què estarà acompanyat pel ‘pintaor’ Santos de Veracruz i la guitarra verinosa de Diego Pozo ‘El Ratón’. Un trio d’Asos, tots drets i sense bombo a l’escenari. En el seu lloc, un invent del mateix Muchachito, el ‘Tabanco Bomb’, que li permet ballar mentre toca. Les guitarres frenètiques d’aquests dos vells amics, Ratón i Muchachito, són un espectacle homenatge a les guitarres de carrer, essència del nostre rock. Faran un repàs al repertori dels tres àlbums de Muchachito, les seves versions favorites, algun gest de complicitat delinqüente i de passada, serà un rodatge per començar a descobrir noves composicions. Tot això decorat pels quadres fets en viu per Santos, que donaran encara més color a la música i al moment.
El seu lema ‘Fem l’Rumba-Rock Chunait’ és una declaració d’intencions en tota regla.
 
Properes dates confirmades – MUCHACHITO i els seus companys:
-18 MAIG. SAO PAULO. CHOPERIA SESC POMPEIA
-23 MAIG. BUENOS AIRES (Ar). NICETO (21h)
-25 MAIG. Araraquara (Br). ARENA DA FONTE. (23:59)
-26 MAIG. Piracicaba (Br). Engenho CULTURAL. (18h)
-29 MAIG. MADRID. SALA SOL. (22h)
-7 JUNY. GIJÓN. SALA ACAPULCO (22h)
-8 JUNY. VITÒRIA. JIMMY JAZZ (21h)
-14 JUNY. GUADALAJARA. SALA ÒXID
-15 JUNY. VALÈNCIA. A LA 3
 
A més, durant aquest any Muchachito alternarà aquesta nova aventura amb la bogeria de LA COLLA VOLADORA, al costat d’Albert Pla, el Canijo de Jerez, Lichis i Tomasito.
 
Properes dates confirmades – LA COLLA VOLADORA:
-10 JULIOL. MADRID. SALA RIVIERA
-12 JULIOL. BARCELONA. POBLE ESPANYOL.
-13 JULIOL. ALCUDIA (MALLORCA)
-20 JULIOL. CARTAGENA. LA MAR DE MÚSIQUES.
-26 JULIOL. SALLENT DE GALLEGO (HUESCA). PIRINEUS SUD.
-27 JULIOL. TORRENT (VALÈNCIA)
-18 AGOST. BENICÀSSIM. ROTOTOM

Etiquetes:
,