Cloenda Embassa't 2024

Mushka i Flashy Ice Cream tancaran l’Embassa’t 2024

El cartell de cloenda ha estat ideat per The Tyets

Redacció.- La cloenda del festival Embassa’t 2024 comptarà amb un cartell de luxe: Mushka, Flashy Ice Cream i la DJ Anna Gisbert. Els encarregats de dissenyar el programa de la darrera jornada han estat The Tyets. Més enllà de l’èxit musical del darrer disc i en especial del tema “Olívia”, el lligam entre The Tyets i l’Embassa’t ve de lluny. Un parell de concerts l’any 2020 en plena pandèmia i després de l’increïble pas per l’Embassa’t de la passada edició 2023 amb un “sold out” històric, l’organització del festival ha volgut fer un pas més amb la banda de moda del país, els mataronins van rebre l’encàrrec d’elaborar el cartell de la jornada de cloenda de l’Embassa’t 2024 el diumenge 19 de maig a l’alçada d’on el van deixar.

El repte l’encapçala Mushka, la jove barcelonina és sens dubte un dels noms del moment, sense disc, però amb Mixtapes i singles amb milers de reproduccions, tothom busca fer una col·laboració amb ella i totes les mirades estan posades en la nova sensació del pop fet en català. La jornada de diumenge la inauguraran Flashy Ice Cream, els sabadellencs, que viuen el seu millor moment, pujaran per primer cop a l’escenari del festival coincidint amb la presentació de nous hits. La jove DJ Anna Gisbert tancarà la jornada fent ballar a tothom qui es quedi fins al final.

Les primeres entrades a preu reduït del concert de cloenda del diumenge 19 de maig ja estan disponibles a 15 €, o bé amb l’abonament complet de tres dies (divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19) a 59 € sempre amb despeses de gestió incloses. Es poden adquirir a la web del festival.

Antònia Font, Guillem Gisbert, Mushka i Maria Hein, entre els destacats d’aquesta edició

Amb l’anunci del concert de cloenda, el festival Embassa’t 2024 ja ha desvetllat els caps de cartell d’enguany. Antònia Font oferirà el concert inaugural el dijous 16 de maig. Durant el cap de setmana passaran per l’escenari del festival noms com Guillem Gisbert, Rusowsky, Ralphie Choo, Claraguilar, Dalila i Maria Hein. La jornada final de diumenge 19 de maig comptarà amb els acabats d’anunciar Mushka, Flashy Ice Cream i Anna Gisbert. Sense oblidar els més petits de la família amb el Petit Embassa’t i l’actuació de El Pot Petit amb la Black Music Big Band el diumenge 9 de juny.

El Festival Embassa’t

L’Embassa’t és un festival de música independent del Vallès que se celebra anualment des del 2009 a Sabadell (Barcelona). En els darrers anys ha esdevingut un punt de trobada imprescindible pels amants del pop-rock, la música urbana i l’electrònica en directe. El cartell presenta, any rere any, una acurada selecció musical que descriu el bo i millor de cadascuna de les escenes, convertint-se en una parada obligatòria per molts artistes dins del circuit català de festivals.

L’edició 2024 tindrà lloc els propers 16, 17, 18 i 19 de maig al Parc Catalunya, un espai a l’aire lliure al centre de la ciutat on els assistents podran gaudir dels concerts enmig d’un entorn natural, sense massificacions, on l’experiència dels visitants i el respecte a l’entorn seran el nucli de la raó de ser del festival.

Etiquetes: