Música, dansa i poesia s’uneixen a Granollers per rendir homenatge a Lorca

En moltes ocasions s’han recitat els versos de Federico García Lorca dalt D’un escenari. Però “A pas de Federico García Lorca” va més enllà de ser un simple recital. Aquest divendres (21 h) L’escenari del Teatre Auditori de Granollers acollirà tres disciplines (música, poesia i dansa) que treballaran com una sola per rememorar els mites del poeta andalús sobre la vida, L’amor i la mort.

Montserrat Escarpín és qui s’ha encarregat de la selecció de textos D’aquest espectacle inclòs dins L’etiqueta de noves tendències. Pel que fa a Lorca no necessita carta de presentació, n?hi ha prou en recordar la seva marcada genialitat. En ell i en els seus versos hi convivien els atributs més oposats: místic i sensual, popular i culte, andalús i cosmopolita, avantguardista i clàssic.

“A Pas de Federico García Lorca” és un recital inclòs dins el cicle A pas de poetes i ha estat produït per L’Aula D’Humanitat la Mercè. Aquest projecte obre la poesia a múltiples vies D’expressió; manifestacions creatives unides per un únic univers poètic. Paraula i dansa, paraula i música, paraula i arts visuals són algunes de les disciplines que es casen dalt L’escenari. En L’edició D’aquest any els espectacles s’han basat en les obres de Rosa Leveroni, Rainer Maria Rilke, Federico García Lorca i Narcís Comadrina.

Etiquetes:
,