Música electrònica i guitarra espanyola es fusionen a 'Sueños en Barcelona', el nou senzill de Marc C. Griso

El productor tarragoní ultima a Londres un nou EP de cara el 2019

El productor Marc C. Griso publica aquest dijous 27 de setembre el senzill ‘Sueños en Barcelona’. Acompanyat del guitarrista Toni Hernández i tres anys i mig després del seu últim treball, el tarragoní torna a l’escena musical amb els sons electrònics que han marcat la seva trajectòria artística.
De fet, ‘Sueños en Barcelona’ (remixes 10th anniversary) és el remix d’una de les primeres cançons creades conjuntament amb Toni Hernández a finals del 2006. Amb la pausa i la tranquil·litat que marquen els sons chill out i lounge, Griso i Hernández han tornat a treballar junts per versionar aquesta cançó anys després on la guitarra espanyola es fusiona amb les textures més electròniques.
Amb la voluntat de cuidar tots els detalls, Marc C. Griso ha comptat amb l’artista Michael Tompsett, establert a Londres, per dissenyar la proposta gràfica que acompanya el senzill: un skyline de la ciutat comtal pintat amb aquarel·la.
A partir d’aquest dijous 27 de setembre el senzill estarà disponible únicament al canal de Youtube de l’artista i dies després a totes les plataformes digitals. De fet, ‘Sueños en Barcelona’ arriba acompanyat d’un videoclip rodat a la capital catalana a finals d’agost per Pau Fortuny.

Nou EP de cara el 2019
Més enllà d’aquesta entrega, l’artista tarragoní publicarà un nou EP el gener del 2019. Griso presentarà 4 noves cançons escrites per ell amb la música electrònica i sons d’avantguarda com a teló de fons. Lletres pròpies basades amb l’amor, l’amistat, la capacitat de perdonar o l’oblit són el fil conductor d’aquest nou treball acabat a Londres. Més endavant, aquesta nova entrega comptarà també amb diferents remixes amb ritmes i loops propis de l’escena club, electrònica i el deep-house.
Amb aquest nou EP, Marc C. Griso dóna vida al que serà el seu cinquè àlbum com artista tot i haver treballat en diferents propostes com a productor amb altres professionals del sector. Així, anteriorment Griso ha publicat també:

  • Siddharta Spiritual Cafè (2005)
  • Marsika, the electronic album (2012)
  • Si de verdad pudiera (BSO de la novel·la escrita per ell mateix, 2015)
  • Looking back (àlbum recopilatori, 2018)