Música Electrónica, Idiomes y Dansa, 3 noves propostes escèniques d'Antic For Kids!

El cicle d’experiències escèniques infantils familiars Antic For Kids! ofereix 3 noves propostes multidisciplinàries que permeten desenvolupar la creativitat dels espectadors i espectadores més petits.

Des de fa dos anys, L’Antic Teatre està enfortint la nova línia de programació pensada per què els més petits gaudeixin d’experiències artístiques de qualitat amb les seves famílies. Per això s’han seleccionat una sèrie de propostes que responguin a les seves capacitats.

La primera proposta és Taller de Reactable per nens i nenes, i es podrà veure el 26 d’abril. El taller és una forma de descobrir la música electrònica didàctica i divertida, fent servir el Reactable, un instrument electrònic intuïtiu i sobre tot divertit… descobrir el que és un sampler, un sintetitzador o els efectes jugant.

Una altra proposta és Osset meu & the soundbox (10 de maig), on jugant i cantant, els personatges d’aquest conte troben un osset. De seguida l’estimen i ell no els vol deixar. Però hi ha un temps per tot, desprès d’abraçades i manyagues, toca desenganxar-se per anar a explorar el món, i explorar el món vol dir descobrir molt sons i llenguatges. Utilitzant la electrònica, terres vibrants i molts instruments, aquest espectacle interactiu és una experiència sensitiva i auditiva única pels bebès i els seus pares.

Per últim, el 7 de juny es podrà veure l’espectacle Big Bounce, una peça escènica centrada en el moviment i la paraula que gira entorn del concepte d’origen i que juga a desplegar possibles futurs, derivats d’un mateix origen. Big Bounce proposa un viatge que qüestiona la temporalitat del fet escènic a partir de cossos que es transformen, es substitueixen i es complementen contínuament.