El musical per a públic familiar Artaban, aquest Nadal a l'Onyric Teatre Condal

Dirigit per Marc Angelet amb direcció musical de Marc Sambola, està inspirat en la novel·la curta de Henry van Dyke The Other Wise Man

Redacció.- Aquest Nadal arriba a Barcelona el musical ‘Artaban, la llegenda del quart rei mag’, un espectacle dirigit al públic familiar que narra la història d’un jove príncep que es va sumar a l’expedició dels tres Reis Mags d’Orient per demostrar al món que era capaç de fer coses importants, però que pel camí es va adonar que les grans missions són tant importants com els petits gestos que es fan al llarg del trajecte. Una història llegendària amb missatge que segur atraparà a petits i grans.
El musical es podrà veure en dies concrets entre l’11 de desembre i el 4 de gener amb sessions de matí i tarda a l’Onyric Teatre Condal per poder venir a gaudir de l’espectacle amb tota la família. Pots consultar totes les sessions i preus aquí o al final de la nota de premsa.
L’espectacle, coproduit per la Cia. A Grup Vocal i la Puça Escpectacles, està dirigit per Marc Angelet, amb direcció musical de Marc Sambola i lletres de Yasmina Rincón. El text està escrit per Marc Rosich i és una adaptació de la novel·la novel·la The Other Wise Man de l’escriptor Henry van Dyke. El repartiment està format per Iris di Cassi, Laura Manchón, Laura G. Ballbé, Laura Bacaria, Ana Extremera, Júlia Diaz, Raimon Ferrer, Francesc Abril i Joan Mas.
SINOPSI
Què us semblaria que existís un quart rei d’Orient’ I si realment va existir, per què no va arribar a temps al seu destí, com els tres Reis Mags’ Què el va aturar pel camí? Segur que moltes aventures.
La nit de Reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles. El príncep, tenint les patges Caterina i Roseta com a esvalotades companyes de viatge, travessarà deserts per sumar-se a l’expedició dels tres Reis Mags seguint l’estel d’Orient.
Artaban ha emprès el viatge perquè vol demostrar al món que és capaç de fer coses importants, però pel camí aprendrà que les grans missions són tant importants com els petits gestos que fas al llarg del trajecte.