(a)phonica 2021

Nacho Vegas, Pulmon Beatbox, Marala, Anna Andreu a la tercera jornada de l’(a)phònica

Aquest dissabte 26 de juny serà una de les jornades més intenses de la 17a edició

Redacció.- La tercera jornada de l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles comptarà amb una desena de propostes, amb noms com Nacho Vegas, Pulmon Beatbox, Marala, Anna Andreu, Sam Berridge, Berywam i Rodrigo Cuevas. Aquest dissabte 26 de juny també es podran sentir les veus de N. Moller i Pol Pla en el marc dels Tast de concerts.
El dissabte 26 de juny serà una de les jornades més intenses de la 17a edició, amb propostes des del matí, com l’espectacle familiar Flow, de Pulmon Beatbox (Teatre Municipal de Banyoles, 11 h).
Al migdia, el cantautor britànic instal·lat a Barcelona Sam Berridge oferirà Lost & Found (Vida Records, 2019), el seu àlbum de debut (Fundació Lluís Coromina – Espai Eat Art, 13 h). A la tarda, arribarà la segona proposta binaural del festival, amb el trio vocal femení Marala (Monestir de Sant Esteve, 17 h i 20:45 h), que presentarà en primícia a les comarques gironines el seu àlbum A trenc d’alba (U98 Music, 2020). A continuació serà el torn d’Anna Andreu (Claustre del Monestir de Sant Esteve, 18:15 h), que interpretarà les cançons del seu debut en solitari Els Mals Costums (Hidden Track Records, 2020) juntament amb Marina Arrufat. El reconegut músic i escriptor Nacho Vegas oferirà un espectacle en col·laboració amb el Festival Poesia i +, en què llegirà alguns dels seus textos preferits i també interpretarà algunes de les seves cançons (Auditori de l’Ateneu de Banyoles, 19:30 h). També actuaran en aquesta segona jornada del festival els francesos Berywam, un quartet de beatbox reconegut internacionalment per les seves acrobàcies vocals (La Muralla, 19:30 h i 22:30 h). La primera actuació de l’asturià Rodrigo Cuevas serà un altre dels plats forts de la 17a edició, un artista total que es mou entre el cabaret, l’agitació folklòrica, la tradició, l’electrònica i l’humor, i que presentarà l’espectacle Trópico de Covadonga (Teatre Municipal de Banyoles, 21 h).
En el marc de les activitats paral·leles, es podran veure dues actuacions: N. Moller (Ateneu Bar, 12h) i Pol Pla (Golafreria Artesana Janeret, 17 h).