Naixement del segon disc de Pastorets Rock

Ha sortit a a la llum ?2 de 10 amb faixa?, el 2n disc de Pastorets Rock

El proper diumenge 4 de gener a les 19h de la tarda participaran en l’acte de cloenda del Parc de Nadal de Tarragona actuant a l’espai firal.
El Dimarts 6 de gener a les 19:30h presentaran el seu segon disc en el marc del III Concert de Reis que se celebra al Cafè del Teatre (c/ Roca Labrador, 4) de Lleida.
L’aparició D’un segon disc, planteja al grup el repte de batejar-lo. Com es deu fer quasi tots els grups aquest tema se sotmet a la pluja D’idees dels seus components i a la posterior votació. Després D’haver sonat idees com ?Una nit a Cal Xefla?, ?A Pasturar? o ?Que se sent això??, la votació majoritària recaigué en ?2 de 10 amb faixa?

És un nom que sona molt casteller, per L’ús de la fórmula numèrica que s’utilitza per a denominar els castells, i de fet, tot té sentit: un caire força tradicional, popular i català per un grup musical que basa el seu repertori en el cançoner més nostrat.

En aquest cas el número dos no es refereix al nombre de persones que formen la base del castell sinó al número de disc dels Pastorets Rock, el segon, i el número 10 ve donat pel número de cançons que integren el disc. La primera opció fou ?2 de 10 amb folre?, però incloure la paraula ?faixa? definia més a la banda pel fet que és un dels elements que defineixen el vestuari dels directes D’aquest divertit grup lleidatà.

Disc 2 de 10 amb faixa

Els temes D’aquest segon disc de Pastorets Rock és un recull de cançons populars la banda ja realitzava en els seus directes i encara no havien estat enregistrades, més unes altres que s’han creat expressament per a ampliar repertori i fer-les en els concerts que a partir D’ara acompanyaran els Pastorets Rock pels escenaris de Catalunya.

Com ja és natural en aquest grup totes les cançons populars han passat pel filtre sonor actual convertint-les a temes D’estils tant variats com L’ska, el reagge, el rock, el hip hop?
En un temps on les discogràfiques no poden apostar per grups que no estiguin ja consagrats, les bandes modestes (o que ara per ara tenen un mercat més reduït que els grans noms) s’han D’anar obrint camí a base de fer concerts, sense poder confiar en les grans fórmules de promoció que les empreses discogràfiques dediquen a les seves ?vaques sagrades’.

Pastorets Rock va treure el seu primer disc ?Bon Cop de Rock? el 2006 amb PICAP. Va ser el primer disc gravat a L’estudi TRACK A TRACK de Corbins (Lleida), estudi propietat de Ruben Satorra, Robert Riu ?Puça? i Jordi Rexach ?Mante? (els dos darrers són també guitarrista i baixista de Pastorets Rock respectivament).

Actualment Track a Track ha creat el seu segell discogràfic propi A-TRACK i això ha permès a Pastorets Rock autoeditar aquest segon volum, que s’ha convertit en el primer disc D’aquesta nova discogràfica.

Etiquetes: