Nariné Abgarian, Eva Baltasar, Mahi Binebine o Ai Futaki, primeres confirmacions de Kosmopolis 2023

La festa de la literatura del CCCB tindrà com a protagonista la literatura oceànica

Redacció.- Del 25 al 29 d’octubre de 2023, la biennal Kosmopolis omplirà un cop més els espais del CCCB de literatura nacional i internacional a través de diàlegs, col·loquis, recitals, performances, instal·lacions, concerts i tallers. Cinc dies de festa literària amb autors consagrats i noves veus que abordaran la llibertat d’expressió, ens descobriran les veus de l’oceà i ens acostaran al teixit cultural del Marroc. Per debatre sobre aquests temes, ja han confirmat la seva participació els escriptors Nariné Abgarian, Eva Baltasar, Mahi Binebine, Fabio Genovesi, Sara Mesa, Philippe Sands i Deborah Levy, l’artista Ai Futaki, el coreògraf Gaston Core i el poeta i traductor Manuel Forcano.

A la 12a edició de la Festa de la literatura amplificada hi jugarà un paper protagonista la literatura oceànica, un dels grans tresors de la imaginació col·lectiva, un profund registre del que els mars ens han ensenyat; la literatura oceànica abraça tots els gèneres. Kosmopolis 2023 ens portarà de les antigues odissees als reptes que planteja l’antropocè, tot recuperant el nostre origen per albirar el nostre futur.

Sempre de la mà de la literatura, travessarem la Mediterrània fins arribar al Marroc, un espai de confluències artístiques i de veus valentes que alliberen la paraula. Acollirem també el clam de qui escriu la llibertat i s’atreveix a dir i a pensar el món sense por.

No hi faltaran les seccions habituals com els Diàlegs K, amb escriptors consagrats que conversaran sobre temes clau de la literatura i del nostre temps, el campionat europeu de Poetry Slam i les presentacions i signatures de llibres.

Etiquetes:
,