Neix a Barcelona el European Creativity Festival, una trobada organitzada per l’Art Directors Club of Europe

La primera edició del European Creativity Festival vol mostrar com la creativitat està canviant el món

Els millors professionals de la creativitat, la innovació i el disseny europeus es donaran cita al Disseny Hub Barcelona per mostrar a la primera edició del European Creativity Festival com la creativitat pot canviar i, de fet està canviant, el món.

Tres dies -6, 7 i 8 de novembre- de conferències, tallers, premis i espais de networking amb què l’Art Directors Club of Europe, impulsor de la trobada, vol aplegar anualment als millors i més influents professionals europeus d’aquestes disciplines per celebrar i premiar l’art de la creativitat, el disseny gràfic i les noves solucions creatives.

A aquesta primera edició del Festival participaran Amir Kassaei, director creatiu executiu mundial de l’agència de publicitat DDB i un dels creatius més premiats en el món -8.000 premis nacionals i internacionals-, Guido Heffels, director creatiu executiu de l’agència alemanya HEIMAT i un dels professionals més reconeguts en aquest país, la reconeguda dissenyadora gràfica establerta a Mallorca Astrid Stavro, i els dissenyadors Albert Folch –Folch Studio- i la italiana Louise Fili, especialitzada en identitat gràfica per al món de la restauració. També estarà present, entre d’altres, el director d’Agències Creatives de Google, Felipe San Juan o Catherine Flood, comissària al Victoria & Albert Museum de Londres de l’exposició ‘Objectes Desobedients’, que mostra peces de dissenys creades per a moviments de protesta i de canvi social.

A més, L’Art Directors Club of Europe (ADC*E) celebra aquest any en el marc del European Creativity Festival la 23a edició dels Best of European Design and Advertising – ADCE Awards, als quals opten més de 600 projectes creatius. Els Best of European Design and Advertising ADC*E Awards és l’única competició internacional que reuneix en un mateix certamen a les feines premiades a les competicions locals.