HUB del Màrqueting

Neix el HUB del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya

Compta amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona

Redacció.-  El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya i Aticco han posat en marxa el HUB del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, un ambiciós projecte que neix amb l’objectiu de convertir-se en un important  motor d’acceleració i punt de referència per aquest sector.

El HUB serà un projecte aglutinador de networking, d’activitat, col·laboratiu i de coworking, que pretén reunir l’ecosistema del màrqueting, la comunicació, la publicitat i les relacions públiques en un sol espai. El HUB estarà obert a agències de màrqueting digital, agències de publicitat, agències de comunicació, agències de relacions públiques, agències de mitjans, marques, mitjans de comunicació, startups, proveïdors de tecnologia, productores, estudis de disseny, col·lectius empresarials i de professionals del sector, administració pública i qualsevol actor que tingui activitat en aquest sector.

El HUB  s’ubicarà a l’edifici que Aticco té a l’avinguda Josep Tarradellas de Barcelona. Un espai de més de 5.500 m2 amb capacitat per més de 600 persones. L’edifici ja està actiu i està preparat per a l’activitat amb tota mena de facilitats: llocs de treball fixes i flexibles, despatxos privats, sales de reunions i formacions, sala d’actes en format amfiteatre per a presentacions i workshops, sales de gravacions, terrassa exterior de 300 m2, zona d’entreteniment, espai menjador, zones de descans i gimnàs.

El HUB del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya començarà a funcionar el març. Oferirà importants descomptes durant 6 mesos per a tots els professionals i empreses que vulguin formar part d’aquest ecosistema. Després d’aquest període de llançament, s’oferiran descomptes especials per als membres del Col·legi.

En paraules de la degana del Col·legi, Rosa Romà “El naixement del HUB del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya és una fita històrica i necessària perquè aquest sector assoleixi objectius col·lectius, mostri  la seva capacitat, i torni a ser una referència internacional de talent, creativitat i negoci digital.”

Segons el conseller delegat d’Aticco, Gabriel Espín “la creació del HUB de Màrqueting i Comunicació dins de l’ecosistema innovador d’Aticco impulsarà al sector i potenciarà les connexions i les oportunitats als professionals que hi formin part.”

Quino Fernández, CEO d’AticcoLab creu que “aquest Hub representa una oportunitat més per llançar iniciatives de suport a l’emprenedoria i la innovació en el sector del màrqueting i la comunicació”.

Sobre el Col·legi del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya (www.marquetingicomunicacio.cat) L’organització conduïda per la seva degana, Rosa Romà, constitueix un dels grups sectorials més rellevants i de major activitat i projecció internacional. En els últims anys, amb la creació de nous perfils professionals, activitats emergents, i amb l’avenç de les noves tecnologies, aquest col·lectiu ha integrat a actius i pujants grups de professionals que reflecteixen la realitat d’un sector dinàmic i innovador.

Sobre Aticco (www.aticco.com) Aticco és un ecosistema innovador per a startups, empreses i persones emprenedores, on els projectes creixen gràcies a la fertilitat de l’entorn. Donen suport a la seva comunitat, facilitant les gestions, generant connexions i impulsant les oportunitats de creixement dels projectes. Organitzen esdeveniments formatius, afterworks, i taules rodones setmanalment, per potenciar les sinergies dels seus membres.