Neix Quorum Llibres, nova editorial que publicarà a través del micromecenatge i el suport dels lectors

El web del nou segell editorial es posa en marxa avui, divendres 17 d’octubre, amb dos primers projectes en període de prova

Quorum Llibres forma part de 9 Grup Editorial i és una plataforma editorial que publicarà a través del crowdfunding (micromecenatge). Des del seu web www.quorumllibres.cat i també a traves de les xarxes digitals (Facebook i Twitter) proposarà periòdicament projectes de llibres, als quals es podrà donar suport i ajudar a fer-los viables en edició impresa perquè arribin al lectors.

De cada projecte que es trobi al web es donarà tota la informació i es permetrà interactuar amb l’autor, impulsant la seva obra solament reservant-ne exemplars. Si al final del procés de crowdfunding s’obté el resultat mínim plantejat, el llibre es publicarà. A més, les persones que l’hauran reservat el rebran per correu a casa seva. D’altra banda, però, també podran adquirir-se a les llibreries.

El web també compta amb l’espai de Subscripció anticipada. S’hi dóna a conèixer la proposta dels autors durant un temps indeterminat. Només es demana a les persones que hi estiguin interessades que deixin el seu nom i el seu correu de contacte. Finalment, quan va endavant el procés de micromecenatge del projecte al mateix web, se’ls comunica a totes les persones que s’han mostrat interessades per correu electrònic. És un espai previ al micromecenatge i està pensat per buscar suport per a projectes de llibres a llarg termini.

A través del web de Quorum Llibres, i molt especialment de les xarxes socials, es mantindrà viva una comunitat digital amb els nostres autors i lectors. Hi haurà notícies sobre els llibres que publiquen i els seus creadors, textos inèdits, obsequis, propostes culturals, concursos i d’altres promocions. Segueix-nos!

L’essència del nus’, primer recull de poemes de Salvador Riera, dóna el tret de sortida als projectes de micromecenatge. És un poemari de lluita. La lluita contra els nusos gordians que ens lliguen a les nostres mancances. Les paraules i les fotografies s’entortolliguen en cada poema per intentar desfer-ne el nus. Els poemes proposen camins de sortida perquè cada lector pugui nuar i desnuar el seu propi vers. Seguint les dicotomies clàssiques del bé-mal i de l’amor-dolor, l’autor basteix un poemari intimista que insinua diversos eixos temàtics. És un recull que va i ve entre la duresa i la suavitat, però que sempre té el referent en la tendresa.