Neix Utopia Photo Market, un nou mercat de fotografia que tindrà lloc el 10, 11 i 12 de juny a Barcelona

67 fotògrafs participaran a la primera edició del mercat, que serà una bona oportunitat per comprar fotografia de qualitat directament als autors i per descobrir (i tafanejar) el treball de molts fotògrafs del nostre país.

Neix a Barcelona l’Utopia Photo Market, un nou mercat de fotografia que tindrà lloc el 10, 11 i 12 de juny a l’espai Utopia 126 del Poblenou. El mercat sorgeix amb la voluntat de donar suport i visibilitat als fotògrafs del nostre país. Hi participaran un total de 67 fotògrafs de totes les tècniques i estils, a més d’escoles, editorials, botigues i impremtes.

El mercat permetrà comprar fotografia de qualitat directament als autors, fent-la accessible al gran públic. També serà un bon lloc per descobrir nous talents i trobar productes relacionats amb el món de la fotografia, com fotollibres i d’altres objectes i gadgets.

Entre els participants, trobarem noms amb una destacada trajectòria com Lucía Antebi, Samuel Aranda, Israel Ariño, Ariadna Arnés, Jordi Bernadó, Maite Caramés, Jordi Guillumet, Roger Grasas, Paola de Grenet, Manolo Laguillo, Fernando Moleres, César Ordóñez, José María de Orbe, Mònica Rosselló o Carlos Ventós, entre d’altres. I també nous talents com Coke Bartrina, Anna Bosch, Mireia Bordonada, Eli Garmendia, Tamara López Seoane, Eugeni Gay, Guillem Valle, Ainhoa Valle o Berta Vicente. Podeu veure tots els fotògrafs participants aquí.

L’Utopia Photo Market comptarà amb una completa programació d’activitats al voltant del món de la fotografia, que convertiran el mercat en un espai per a la trobada i l’entreteniment. En aquest sentit, durant tres dies, a més de gaudir d’exposicions, conferències, projeccions taules rodones amb professionals del sector, el públic assistent també podrà participar a tot tipus d’activitats com una subhastaintercanvi de fotografies, sortejos de càmeres i un divertit photocallentre d’altres

Els visitants també tindran la possibilitat de fer-se retratar in situ per grans fotògrafs de diferents estils o inclús per l’artista Javier Mariscal, entre moltes altres propostes que donarem a conèixer en les properes setmanes.