Neix VINYA&ART. Un projecte dissenyat per promoure i promocionar el talent de la mà de la Fundació Privada Ferrer Sala Freixenet i del grup Freixenet

Blaumut, Els Catarres, Joan Dausà, Núria Graham i Pau Vallvé, formen el cartell que obre el cicle musical de la primera edició del Vinya&Art

El Grup Freixenet impulsa la 1a edició del Festival Vinya&Art, un espai destinat a promocionar artistes locals de diferents disciplines artístiques.

El dissabte 6 de juny els Blaumut seran els encarregats d’obrir el cicle i presentaran el seu nou treball discogràfic, “El primer arbre del Bosc”. Les noves melodies de les seves cançons seguiran la línea dels seus ja coneguts temes “Pa amb oli i Sal” o “Bicicletes”.

Els Catarres presentaran els seu nou disc, “ Big Bang”, el dissabte 13 de juny. Després del seu èxit amb “Postals”, el grup d’Aiguafreda torna amb més ganes de diversió que mai. Presentaran el seu directe carregat, com sempre, de força i energia.

El divendres 19 de juny serà nit de doble concert. En primer lloc, actuarà la Núria Graham. La jove cantant de Vic, presentarà el seu primer treball, “Bird Eyes”,  aclamat per la crítica i el públic. Desprès, en Pau Vallvé tancarà la nit amb la presentació en directe del seu tercer disc, “Pels dies bons”.

Joan Dausà serà l’encarregat de tancar la primera edició del cicle musical el dissabte 27 de juny, presentant els temes del seu darrer treball: “On seràs demà?”.

Les Caves Elissya es convertiran en l’escenari d’aquesta fusió entre el vi i l’art que es complementarà com una acurada oferta gastronòmica i enològica. Un nou projecte on entorn, art, cultura i la promoció del talent esdevenen la seva essència general. 

Etiquetes:
, , ,