Nelly Blue, el nou espectacle de T de Teatre

L'obra s'emmarca dins la programació de la 29a edició de Fira Tàrrega

Nelly Blue és el nou espectacle de T de Teatre i Los Tigres. L’obre s’estrena avui dijous a les onze a L’espai Sant Josep de Tàrrega i s’emmarca dins la programació de la Fira de D’aquesta població. Nellt Blue està protagonitzada pels actors Xavi Mira i Albert Ribalta i dirigit per Marta Pérez. L’espectacle es podrà veure també demà divendres a les dotze del migdia i a les onze de la nit.
Nelly Blue va començar a prendre forma durant el rodatge de la conegudíssima sèrie televisiva Jet Lag, on van coincidir els dos actors i la directora de L’espectacle.Explica la història de dos estranys que esdevenen amics gràcies a la seva passió comuna per la música i els cantants melòdics. Dos personatges desubicats i pintorescos que decideixen aventurar-se en la recerca de L’èxit. D’aquell èxit en què s’emmirallen davant de L’aparell de televisió o del sintonitzador de ràdio.

Una comèdia, un petit musical, la història agredolça de dos personatges tragicòmics que troben una manera de fugir de la realitat. Una espectacle de T de Teatre i Los Tigres que homenatja la cançó melòdica en general i Nino Bravo en particular.