Nit de portes obertes al MNAC

El MNAC celebra el proper dissabte, 17 de desembre, una nit de portes obertes amb música de jazz en directe, comentaris D'algunes de les principals obres mestres de la col·lecció permanent, diferents propostes per visitar el museu en família i varis espai

Des de les 19h i fins a la mitjanit, el Museu convida a descobrir les novetats de la col·lecció permanent, des de la nova presentació de la Col·lecció D’Art Romànic, a les noves incorporacions, com ara L’obra Collage-pintura de Joan Miró. Per qui vulgui conèixer a fons les obres mestres del Museu, cada quart D’hora hi haurà comentaris de les obres més significatives de la col·lecció permanent; i les famílies podran gaudir D’activitats especialment pensades per a ells com els Enigmes, i fer de detectius per descobrir un manuscrit medieval a les sales D’art romànic o desemmascarar el culpable D’un crim a la col·lecció D’art gòtic, així com també visitar L’Espai EducArt on  trobaran la projecció D’Una mà de contes del MNAC.

La nit del dissabte també pot ser una bona ocasió per visitar en un horari diferent i de franc L’exposició temporal La Maleta Mexicana. El redescobriment dels negatius de la Guerra Civil de Capa, Chim i Taro. A partir de les 21h els visitants podran escoltar jazz en directe a la Sala Oval, amb L’actuació de la Harpo?s Band, del Taller de Músics. I aquesta nit també podran fer un tast als diferents espais gastronòmics, el primer situat a la Sala Oval amb una oferta de plats inspirats en les col·leccions del Museu, a la Sala de la Cúpula, on s’instal·larà un racó pels amants del cafè i la xocolata, i al restaurant Òleum, que  romandrà obert. 
Etiquetes:
,