Nits D’Estiu a Escornalbou

La formació Sons & Sons inauguraran el cicle al Castell Monestir de Sant Miquel

El Castell Monestir de Sant Miquel D’Escornalbou (Tarragona) acull durant el mes D’agost un cicle de concerts que tindran lloc els diumenges 2, 9, 16 i 23 D’agost, a les set del vespre.
Sons & Sons encetaran les nits D’estiu al Castell Monestir de Sant Miquel D’Escornalbou (Tarragona) el 2 D’agost. Un concert de lírica que inclou la interpretació de Massenet, Tosti, Sarasate a Mozart, Falla, Serrano, Barbieri, Monti, Martínez-Valls o Ribas. Sarsuela, òpera, cançò i opereta. Un repertori ampli i una formació de qualitat que ompliran les pedres i els paratges D’Escornalbou.

Xavier Pié Trio portarà ?Cançons de Frank Sinatra? el 9 D’agost. La veu i la personalitat de Frank Sinatra van contribuir decisivament a principis dels anys 40 a decantar els gustos majoritaris cap a la cançó melòdica. Però, la seva relació amb el jazz es va perllongar sis dècades, i el jazz, és un referent obligat per a entendre el seu univers musical.

Bufalodre actuarà el 16 D’agost. Provinents de les comarques tarragonines -on moltes tradicions encara són ben vives-, investiguen el passat, per intentar descobrir els secrets que s’amaguen darrere dels seus instruments, sonant per diversos llocs del país, cosa que els posa en contacte amb les veus de la tradició i els omple D’experiència. El grup treballa tant la formació de mitja cobla, com la de tres quartans o la cobla sencera.

Atientas tancarà el cicle de nits D’estiu. L’encreuament entre el feeling i el duende, el jazz i el flamenc, per un trio singular. Format al 1998, Atientas reuneix tres personalitats obertes a altres continents musicals però centrades en el jazz.