Noa, Antonio Orozco, Paul Lewis i Isabelle Faust són algunes de les propostes destacades de la temporada de tardor a l'Auditori de Girona

25 concerts de gèneres i estils molt diversos, figures internacionals i reconeguts noms de casa nostra en una sola programació

Un total de 25 concerts conformen la nova programació de l’Auditori de Girona, una temporada que s’inaugurarà amb l’actuació del saxofonista nord-americà Joshua Redman, amb un concert únic a l’Estat. Com cada temporada, la qualitat i l’excel·lència artístiques són valor irrenunciable de la programació i marquen decididament el prestigi musical de l’equipament i de la ciutat de Girona. La programació de tardor representa un model d’equilibri entre propostes internacionals, amb figures atractives que actuaran en exclusiva, i propostes locals i de participació d’entitats musicals vinculades a la ciutat.

La programació de música clàssica tornarà a situar l’Auditori de Girona en el mapa d’escenaris de referència. Hi haurà actuacions amb noms destacats, com el de l’aclamada violinista Isabelle Faust, i un dels grans intèrprets de Beethoven, el pianista Paul Lewis. Actuaran en primícia, com a parella artística, la soprano Núria Rial amb el pianista i compositor Albert Guinovart i viatjarem a l’Europa del segle XVII amb el reputat contratenor Carlos Mena, que compartirà escenari amb el llaütista Daniel Zapico. Es recordarà la figura del mestre Francesc Civil amb un concert homenatge a càrrec de la GIOrquestra i la Coral Sant Jordi.

La programació de música moderna comptarà amb propostes internacionals d’alt nivell com el saxofonista Joshua Redman, que actuarà al costat del contrabaixista noruec Ole Morten Vagan i el barceloní Jordi Rossy en un concert d’inici de la gira europea i que també inaugurarà el festival de Jazz de Girona. El concert de la cantant israeliana Noa serà un dels plats forts de la temporada, amb la presentació del seu nou treball Love Medecine. Canten Giné / Canten Ovidi serà un concert molt especial en homenatge a aquests emblemàtics cantants dels dos extrems dels Països Catalans. La temporada s’acomiadarà el 27 de desembre amb un dels artistes més brillants del panorama musical actual: el cantant i compositor Antonio Orozco, que presentarà a Girona el seu darrer àlbum.

Totes les entrades i abonaments es van posar ahir dilluns 20 a la venda a través dels canals habituals, i els usuaris i usuàries del Club Girona Cultura gaudiran de descomptes especials en tots els concerts de la programació.