Els nord-americans Vintage Truble i Post Modern Jukebox al Black Music

Diumenge serà el torn de Paula Valls

Redacció.- Comença el segon cap de setmana del Black Music Festival. Els nord-americans Postmodern Jukebox donaran el tret de sortida aquest divendres 8 de març a l’Auditori de Girona, al segon cap de setmana del festival, amb les entrades a punt d’esgotar-se. Els catalans James White Experience presentaran Grooving, el seu nou EP a la sala Yeah de Girona.
Els californians Vintage Trouble seran els protagonistes de dissabte, al presentar el seu nou disc Chapter II a la Sala La Mirona de Salt. També hi haurà activitats gratuïtes al Parc Central de Girona, com la Jornada de Música Urbana de Hip Hop al Parc amb les actuacions de les raperes de referència Tribade, l’emergent Daura Mangara i la rapera de Buenos Aires amant del freestyle Belén Natalí. Al Mercat de La Volta hi actuarà la cantant africana Nakany Kanté. Diumenge serà el torn de la jove promesa del soul, el blues i el jazz, Paula Valls que tocarà al Teatre Bescanó.
També hi haurà lloc per la programació de públic familiar amb Black Music pels més menuts, que pretén acostar als més petits la música negra amb un repertori de peces musicals que volen ser un viatge a la història de la música negra, des de les cançons espirituals fins al Funk.