Nou concert de BandAutors al Palau per a tota la família

Bressola de Nadal comptarà amb les veus de Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Anna Roig, Lídia Pujol, Mazoni i Refree

El concert col·lectiu «Bressola de Nadal» és la tercera cita del cicle BandAutors al Palau, organitzat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i amb la direcció artística del grup Enderrock. Un concert que se celebrarà al Petit Palau el dimecres 15 de desembre, a les 20 h i que serà una oportunitat única per gaudir en família D’una dotzena de cançons tradicionals catalanes interpretades per sis veus excepcionals de L’escena musical del país: Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Anna Roig, Lídia Pujol, Mazoni i Refree. Aquest concert substitueix L’actuació prèviament cancel·lada de Pascal Comelade.

El repertori de L’espectacle comprèn títols de peces populars dels Països Catalans i Occitània, com La filadora, El noi de la mare, La presó de Nàpols, El ball de Sant Ferriol, El rossinyol, La dama D’Aragó, La clavellinera, Joan del Riu, El petit vailet, El mariner, Aqueres montanhes i Margarideta, entre D’altres.

El concert comptarà amb L’acompanyament musical de la banda L’Escolania de la Quadratura del Cercle, capitanejada per Xavi Lloses i amb direcció artística de Lluís Danés. Lloses, que paral·lelament a la seva carrera en solitari lidera el grup Electrotoylets, ha produït artistes com Sisa o Gerard Quintana i és el director musical del darrer espectacle de Dagoll Dagom, La nit de Sant Joan, mentre que Danés ha dirigit espectacles com Llits, La revolta permanent i Llach.

El repertori D’aquest concert serà editat en el disc Cançonetes per a la Bressola, distribuït en exclusiva aquest desembre amb la revista «Enderrock», i se?n farà un programa especial de Nadal per a Televisió de Catalunya.

Les entrades per a aquest concert estan a la venda a un preu únic de 18 euros.