Nou concert sorpresa pel darrer dissabte d'Strenes 2015

Amb aquest concert, el Festival Strenes passa el testimoni al Festivalot, el nou festival de música en família, que se celebrarà els propers 6 i 7 de juny a Girona.

Després de l’irrepetible concert de Sopa de Cabra en un terrat del centre de Girona que va donar el tret de sortida a l’Strenes 2015 a finals de març, el festival gironí tornarà a sorprendre tothom aquest dissabte a la tarda amb un concert molt especial d’un grup sorpresa que actuarà en format acústic a peu de carrer durant 30 minuts a les 18:30h i a les 19:30h al punt de “Girona Carrers de Música” de la Rambla.

El nom del grup que protagonitzarà aquesta acció no es farà públic fins el mateix dissabte, a través de les xarxes socials del Festival Strenes i del Festivalot. I és que amb aquesta acció compartida, l’Strenes pretén passar el relleu a aquest nou festival de música en família, que se celebrarà els propers 6 i 7 de juny a Girona.

Aquest dissabte 25 d’abril serà la darrera jornada de l’Strenes, que enguany haurà comptat amb una trentena d’estrenes de discos i d’espectacles entre els que han destacat Joan Miquel Oliver, Lax’n’Xics, Andrea Motis & Joan Chamorro acompanyats de l’Orquestra Nacional d’Andorra, Macedònia, Roger Mas, Mazoni, Xavi Sarriá & Feliu Ventura o Cris Juanico, entre altres.