Nou disc de Buhos, ´El dia de la victòria´

Les reproduccions de les cançons de Buhos, es conten per milions a Spotify i YouTube

Redacció.- ´El dia de la victòria´, un disc que com ens tenen habituats els Buhos, està ple d´himnes i cançons que en breu formaran part del cançoner col.lectiu català.
Les seves reproduccions es conten per milions a Spotify i YouTube el que no fa més que confirmar l´ascens i consolidació del projecte liderat pel Guillem Solé, tot convertint-los en grup de referència tant a les ràdios com a les places i festivals de tot Catalunya.
Buhos aposta per un disc ple de cançons que ens emocionaran i que faran que aquests dies tan difícils com a País siguin una mica més fàcils de passar. Els versos els cremen a la boca i ha pogut més la necessitat de comunicar i seguir explicant coses, que potser la visió més racional d’un moment que no convidava a fer grans produccions.
El disc ha estat produït  per David Rosell i enregistrat als estudis de Can Pardaler (Artés).
El videoclip del single ´Mil batalles´ que va servir d´avançament del nou disc i que va veure la llum el passat 23 d´octubre, compta amb 100.000 views a youtube, i ha estat  dirigit per Dani Feixes (director de ´Connectats´, millor Clip del 2019 d´Enderrock).  Els altres dos avançaments, ´A prop dels déus´ i ´El dia de la victòria´ superen les 500.000 cadascun per separat.
El nou disc comptarà amb les col.laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami, Jazzwoman i com no podia ser d’una altra manera, amb Stay Homas.
El grup que va acomiadar-se dels escenaris el novembre passat dins el Festival Cruïlla, ha estat tot un any composant i preparant aquest nou disc. Mai fins ara havien tingut l´oportunitat d´aturar-se, mirar enrere i tenir tant de temps per preparar les noves cançons.