Nou portal d'informació Barcelona Notícies

El nou espai abasta tota la demarcació barcelonina i ofereix als usuaris un ampli ventall informatiu

El portal www.barcelonanoticies.com, es un espai digital que té com objectiu facilitar als usuaris l’accés a les notícies i a les informacions de les comarques barcelonines. Segons el director de GN, Xavier Palomino, l’estructura de la nova pàgina segueix un model “molt visual, entenedor, fàcil de visitar i intuïtiu”, unes característiques que ja segueixen les altres plataformes del grup amb www.gironanoticies.com al capdavant.

En aquest sentit, la web aposta fermament per l’ampli ventall tecnològic i per això esdevé accessible des de diferents formats com l’ordinador, el telèfon mòbil o la tauleta. Segons assenyala el gerent del cercador Més Barcelona, Gonzalo de Villamor, aquesta adequació del nou portal amb qualsevol dispositiu “facilita la navegació i una cercà ràpida dels continguts”.

D’altra banda, l’espai també potencia l’aspecte audiovisual així com les retransmissions en directe d’esdeveniments a través de la xarxa social Twitter, uns elements que comparteixen protagonisme amb els reportatges elaborats per l’equip i amb els flaixos informatius de notícies de darrera hora.

 

La marca “Barcelona” com a baluard

El grup, que actualment rep més de 700.000 visites mensuals, ha volgut ampliar l’abast a la capital de Catalunya per la forta capacitat informativa que té la ciutat i les seves rodalies. Així doncs, i amb la marca “Barcelona” com a baluard, www.barcelonanoticies.com s’erigeix com un canal dirigit no només a totes les persones residents a la ciutat comtal i província, sinó a un públic molt més global.

Aquests receptors hi trobaran continguts estretament relacionats amb la ciutat, des de temàtiques esportives fins a informacions de caire cultural o polític, però també rebran continguts vinculats amb serveis d’informacions d’interès general o relacionats amb la resta de les comarques que confeccionen la demarcació barcelonina.

Precisament, un dels objectius estipulats des de GN és el de convertir el nou diari digital en un referent informatiu a l’hora de divulgar les notícies de darrera hora del territori. Un mitjà, en definitiva, “independent, proper i amb total llibertat d’expressió”, diu Palomino, que ofereix un detallat aspecte visual i una evident aposta per la vinculació d’informacions.

Referent a això, Barcelona Notícies es mostrarà clarament visible a les principals xarxes socials, amb presència a Facebook, Twitter -@BCNoticies- i Google+.

Amb l’aparició del nou espai, el grup Girona Notícies completa una oferta mediàtica que ja disposa de tres espais d’abast autonòmic i trajectòria consolidada: www.gironanoticies.com, www.lleidanoticies.com i la web turística www.costabravagirona.org. Tots aquests canals compten amb la col·laboració del cercador www.mesbarcelona.com.