Nou treball de Joan Masdèu, Els dies que vindran

La gira de presentació va començar aquest 3 d’abril al Teatre Bartrina de Reus

Redacció.- Els dies que vindran és el nou i cinquè disc en solitari de Joan Masdéu. Musicalment, les cançons d’aquest nou treball aposten per un pop de guitarres enèrgic i vitalista, ple de melodies lluminoses marca de la casa, que giren al voltant d’una mateixa premisa; els episodis cíclics de la vida, tant els que ens són adversos com els d’èpoques de més bonança. Si és cert que tot passa, també ho és que tot acaba tornant per a començar de nou. Per tant, podem dir que aquest és un disc que reivindica les noves oportunitats.

Com diu Masdéu “És evident que no sabem com seran ni què ens deparen els dies que vindran. De ben segur, però, que continuaran havent-ni d’afortunats i de no tant, d’alguns més pròspers que d’altres. El que potser sí que podrem triar és el prisma a través del qual vulguem veure’ls arribar, acollir-los i sobretot, com decidir viure’ls.”

Sota la producció artística de Santos & Fluren, les noves cançons s’han gravat a cavall entre La Casa Murada Studio i Blind Records, amb la banda formada per Santos Berrocal i Iol Cases (bateries) Fluren Ferrer (teclats) Oest de Franc (guitarra), Quim Xicoira (baix), i Joan Masdéu (veu i guitarra).