Nova cita del cicle Familiars al Palau de la Música Catalana

Una oportunitat per a les famílies de gaudir de L'experiència musical de manera compartida

El diumenge 29 de gener (12 hores) es podrà veure al Palau de la Música Catalana L’espectacle ‘Trencadís de cançons, contrastos musicals entre modernitat i tradició’ per a infants a partir de 3 anys. Tres elements arquitectònics ben característics del Palau ?la donzella de la façana, les palmeres semivoltes i el cavall alat del segon pis’, tots ells personificats dalt de L’escenari, es converteixen en els protagonistes D’aquest concert.

Instruments acústics, la veu cantada, sons electrònics prèviament enregistrats i diversos efectes sonors a partir de les noves tecnologies conviuen en aquesta proposta artística. Una curiosa mescla de poesia, cançó i dansa que ens situa entre la modernitat i la tradició.

Després D’aquest espectacle, el cicle continuarà amb diferents propostes per a la primavera per a infants a partir de 4 anys. L’espectacle ‘La veu del món’, L’11 de març, ‘La volta al món amb 80 instruments de percussió’, el 25 de març i ‘Els paisatges musicals D’El fantasma del Palau’, el 4 de març i el 6 de maig.

El cicle Concerts Familiars al Palau de la Música Catalana presenta cada temporada espectacles musicals pensats per a infants de diferents edats, des de nadons acabats de néixer, fins a nens i nenes D’1 a 2 anys i a partir de 2, 3 i 4 anys. La voluntat de les diferents propostes és que la música interaccioni amb altres formes D’expressió artística com la dansa, el teatre, la poesia o les arts plàstiques, amb L’objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat dels més petits de la casa. Des de fa prop de deu anys, el Palau de la Música Catalana ofereix aquest cicle de concerts per a facilitar L’experiència musical compartida entre pares, mares, infants i la resta de la família… creant així un moment lúdic en un entorn irrepetible i configurant un espai de coneixement que permeti enriquir-se culturalment.