Nova temporada del Centre d'Arts Escèniques Salt/Girona

La programació està enpaçalada per Mario Gas, Carles Santos, Mariano Pensotti i Àlex Rigola

Aquesta setmana s’ha presentat la programació de la temporada 2011-2012 D’El Canal Centre D’Arts Escèniques Salt/Girona. La nova programació està encapçalada, entre D’altres, pels directors Mario Gas, Carles Santos, Mariano Pensotti i Àlex Rigola, incorporat aquest darrer com a artista resident aquesta
temporada D’El Canal.

El director D’El Ccanal ha posat èmfasi en el futur que ha de tenir aquest centre, en col·laboració amb Temporada Alta – Festival de tardor de Catalunya – Girona / Salt, per convertir L’àrea de Girona en la capital escènica de L’Euroregió Pirineus Mediterrània i en el gestor especialitzat en la internacionalització de L’escena catalana.

Els responsables d’El Canal també han fet balanç de la darrera temporada: de les produccions i coproduccions D’El Canal durant 2010-2011 se n?han fet (de maig a maig) 377 funcions, amb un públic total de 103.274 espectadors.

Al llarg de la temporada D’El Canal es posarà en marxa la nova seu a L’antiga fàbrica de la Coma?Cros de Salt (Gironès), actualment en la darrera fase de les obres de reforma. I per últim, cal destacar que una producció del Centre D’Arts Escèniques Salt / Girona serà L’encarregada D’inaugurar el nou Théâtre Archipel de Perpinyà en el marc del projecte de L’Escena Catalana Transfronterera (ECT) a la tardor D’aquest any.

Etiquetes: