Noves confirmacions de la FiM 2012

Maïa Vidal, Maria Coma i el Quartet Brossa, Transadelica, Polock, The Mamzelles, Natxo Tarrés & The Wireless, Nyandú, Joseba Irazoki, Mû & Sasha, Joan Dausà i Els Tipus D'Interès, Línia Maginot i Factoria Circular, actuaran a la 13a Fira de Música al Ca

l cartell de la fira de música emergent es nodreix de noves promeses que ompliran els escenaris de Vila-seca els propers 11, 12 i 13 de maig.

Les confirmacions de la FiM s’enriqueixen amb fresques i intenses propostes com el pop nouveau internacionalista de la Maïa Vidal o el nou espectacle híbrid de Maria Coma i el Quartet Brossa. El dance rock dels valencians Polock, la música D’autor de Joan Dausà i Els Tipus D’Interès, els experiments i la transgressió del basc Joseba Irazoki, les composicions dels guanyadors del Sona 9, Nyandú, i l’original vitalisme de The Mamzelles, també passaran per Vila-seca. Quasi en primícia, la FiM gaudirà del nou grup de fusió pop mediterrània, Línia Maginot, amb membres de reconegudes bandes com La Brigada o Tokyo Sex Destruction.

La world music prendrà el protagonisme a la FiM a través de les versions de Bob Marley D’en Natxo Tarrés & The Wireless, el minimalisme de Mû & Sasha, el teatre de carrer de Factoria Circular o la fusió de Transadelica, nova formació D’Amparo Sánchez (Amparanoia) i Yacine Belhacene (Yacine & The Oriental Groove), un dels plats forts D’aquesta edició.

La FiM també comptarà amb L’actuació dels artistes anteriorment confirmats: Albert Pla y los Sujetadores, Ferran Palau, Joe Crepúsculo, Paul Fuster, Pegasvs, Sanjays, Mates Mates, Les Sueques, Nico Roig i Las Buenas Noches

Properament s’anunciaran les darreres incorporacions al seguit dels gairebé 40 noms que passaran per la  Fira de Música al Carrer de Vila-seca.

Etiquetes: