Noves incorporacions al Festival Strenes

El Festival Strenes de Girona incorpora dos noms nous dins de la seva programació. Per un costat, el festival universitari e-fest del proper 18 d’abril comptarà amb la presència del músic, productor i Dj madrileny Ed Is Dead. Per altra banda, es confirma la presència de la Laia Vehí a la Secció Descobertes, diumenge 14 d’abril als Jardins de la Mercè

L’e-fest és la festa universitària que ha integrat el Festival Strenes i que tindrà lloc el proper 18 d’abril a la Sala Tourmix de Girona. L’e-fest vol ser referència entre els estudiants universitaris de Girona per una doble raó: la qualitat de la programació musical i una posada en escena plena d’atractius visuals. Els organitzadors d’aquesta festa, que vol ser punt de trobada dels estudiants universitaris gironins, són l’Escola Universitària ERAM, especialitzada en audiovisual, multimèdia i tecnologies emergents, i l’Escola EUMES de música digital i avançada. En aquesta primera edició s’estrenaran dos alumnes amb una sessió musical de Dj i un espectacle de videoprojeccions, simultàniament, que donaran pas a l’actuació del músic, productor i Dj de Madrid Ed Is Dead. Darrera d’aquest nom artístic s’hi amaga l’hiperactiu i polifacètic Edu Ostos, que ha compaginat la seva tasca com a instrumentista a grups com Huecco o Sugarless amb la producció musical de grups com Fuel Fandango o Paulina Rubio.
La Laia Vehí és la cantautora vilafantenca que va saltar a la fama gràcies al seu pas pel concurs “El número 1” d’Antena 3, que va encisar gràcies a la seva personalitat musical a membres del jurat com Miguel Bosé o Ana Torroja. Després de superar diferents eliminatòries i situar-se entre els 5 finalistes l’artista ha començat a treballar en la seva propia carrera amb una deliciosa cançó pròpia titulada “These days”. Una gran incorporació, doncs, per la Secció Descobertes, on hi tenen cabuda aquelles propostes que el Festival Strenes vol donar a conèixer per la seva qualitat i originalitat.