Noves incorporacions del festival San Miguel Primavera Club

Se celebra del 23 al 27 de novembre a Barcelona i Madrid

Ja es coneixen noves confirmacions per a la propera edició de San Miguel Primavera Club, que se celebrarà el proper mes de novembre entre els dies 23 i 27 simultàniament en diferents espais de Madrid i Barcelona.

Encapçalen aquestes noves propostes Stephen Malkmus & The Jicks, el projecte en solitari del cantant i guitarrista de la influent banda americana dels 90 Pavement, i St. Vincent, cantautora de sons delicats i eteris que aprofitarà els seus concerts per presentar el seu nou disc, titulat “Strange Mercy”.

Els acompanyaran l’experimentació dels portuguesos Gala Drop, el pop tenyit de sons africans dels puixants Givers, la irresistible barreja de psicodèlica, pop i funk lo-fi dels neozelandesos Unknown Mortal Orchestra, les melodies lisèrgiques dels californians Gardens & Villa, el dreampop dels britànics Still Corners, els sons foscos freqüentment relacionats amb el witch house de Holy Other, el pop lent i planador del trio d’Austin Pure X i els seus amics i veïns SLEEP ∞ OVER, més centrats en els sons electrònics foscos.

A més, en els seus concerts a Barcelona i Madrid, Fleet Foxes es veuran acompanyats per Vetiver, la banda liderada per Andy Cabic i autora del recent “The Errant Charm”, una excel·lent obra en la qual els americans actualitzen el rock de la Costa Oest.

Artistes confirmats: Braids, Com Truise, Factory Floor, Fleet Foxes, Gala Drop, Gardens & Villa, Girls, Givers, Handsome Furs, Holy Other, James Lavelle presents: UNKLE-SOUNDS, JEFF the Brotherhood, John Maus, The Olivia Tremor Control, The Pop Group, Pure X, Puro Instinct, R. Stevie Moore, Shabazz Palaces, SLEEP ∞ OVER, St. Vincent, Stephen Malkmus & The Jicks, Still Corners, Superchunk, Thrill Jockey & Paper and Iron Booking Showcase: Barn Owl, High Places & Thank You, Unknown Mortal Orchestra, Uusi Fantasia, Vetiver…

Canvi de preu dels abonaments

El dimecres 31 d’agost és l’últim dia per adquirir els abonaments San Miguel Primavera Club 2011 (Barcelona i Madrid) + San Miguel Primavera Sound 2012 a un preu de 115 ? (+ despeses) i els abonaments San Miguel Primavera Club 2011 (Barcelona i Madrid) + San Miguel Primavera Sound 2012 + Fleet Foxes a un preu de 135 ? (+ despeses). A partir del dijous 1 de setembre costaran 120 ? (+ despeses) i 140 ? (+ despeses) respectivament.

Els abonaments San Miguel Primavera Club 2011 (Barcelona i Madrid) i San Miguel Primavera Club 2011 (Barcelona i Madrid) + Fleet Foxes es poden seguir adquirint a un preu de 40 ? (+ despeses) i 60 ? (+ despeses) respectivament.

Els punts de venda oficials són PayPal, Codetickets, Atrapalo.com, Servicaixa, Ticketmaster i CD Drome Barcelona.

L’abonament per San Miguel Primavera Club Barcelona o Madrid dóna accés a totes les sales del festival, subjecte a les limitacions d’aforament de cadascun dels recintes.

Els abonaments que no incloguin l’opció Fleet Foxes no donaran accés a aquest concert.
 
L’edat mínima per accedir al festival San Miguel Primavera Club és de 18 anys. No existeixen restriccions d’edat per accedir al festival San Miguel Primavera Sound (excepte en alguns dels concerts pre-festival).