Noves incorporacions del San Miguel Primavera Sound 2011

Deerhunter, Moon Duo i Marina Gallardo, entre les confirmacions

La propera edició de San Miguel Primavera Sound començarà a caminar en unes setmanes i les confirmacions dels artistes del Parc del Fòrum queden ja tancades amb els noms detallats a continuació.

El grup de Bradford Cox Deerhunter serà una de les atraccions del festival després de la seva reeixida gira pel nostre país aquests dies, a coll i be de l’aclamat “Halcyon Digest”. El rock planador de Moon Duo, de plena actualitat per la publicació de “Mazes”, la psicodèlia tribal de Prince Rama i els estatals Marina Gallardo, Za! i La Débil completen la llista d’actuacions que es podran degustar en els escenaris principals del Parc del Fòrum.

D’altra banda, ja hi ha detalls sobre la programació d’algunes de les activitats que es realitzaran al llarg de la setmana anterior i de forma paral·lela a l’esdeveniment principal, com és el cas de Primavera al Parc, que ocuparà les jornades del 27, 28 i 29 de maig. Sonny & The Sunsets, Comet Gain, The Fresh & Onlys, Tennis, Cloud Nothings, Autolux, Espaldamaceta & Cavall, Ducktails, Dan Melchior und Das Menace, Las Robertas, Espanto, Inspira i Dotore són algunes de les bandes que passaran pels dos escenaris del Parc Central del Poblenou.

A més, i com de costum, el cicle Primavera als Clubs inundarà de música algunes sales de la ciutat els dies 23 i 24 de maig. El dilluns 23 a La [2] d’Apolo el segell BCore presentarà a Betunizer, Capsula i Bullit, mentre que a la sala gran Aquarela ens porta a Darren Hayman & The Secondary Modern, The Bitter Springs i Nacho Umbert & La Compañía. El dimarts 24 la segona sala d’Apolo comptarà amb un showcase vingut des d’Alemanya de Discorporate/ Hack amb la presència de Dead Western, Capillary Action, Schnaak i convidats especials. Aviat hi haurà novetats sobre la resta d’activitats d’aquest cicle.

L’activitat infantil minimúsica es desdoblegarà aquest any amb una programació dividida entre el Parc del Fòrum i el Parc Central del Poblenou. Els artistes que participaran són: Mujeres, Me And The Bees, Za!, Viva Ben-Hur, Anímic, Manos De Topo, Evripidis And His Tragedies, Internet2 i Proyecto Personal.

Etiquetes: